Οι επικρατέστεροι για το «Βραβείο Σ. Χατζηιωάννου»

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014» που διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easy Group και του Stelios Philanthropic Foundation αναδεικνύοντας και στηρίζοντας τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο επιλογής.

Το Stelios Philanthropic Foundation επέλεξε τις 3 επικρατέστερες επιχειρήσεις, οι οποίες αφενός ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια του διαγωνισμού και αφετέρου επέδειξαν σημαντικό έργο, ώστε να διεκδικούν το φετινό βραβείο.

Οι 3 επικρατέστεροι υποψήφιοι για το φετινό βραβείο είναι:

1.    Ancient Greek Sandals – Νικόλας Μίνογλου & Χριστίνα Μαρτίνη: με έδρα τα Οινόφυτα. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας δερμάτινα χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.

2.    Figame.com – Μιχάλης Κουμαρτζάκης: με έδρα την Αθήνα. Παρέχει εξειδικευμένες διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

3.    TrueGreece – Χρήστος Στεργίου: με έδρα το Μαρούσι. Ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων ιδιωτικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μεσογείου.

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας στις 20 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014», για  μια ακόμα χρονιά έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς σε μια περίοδο με ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες, αναγνωρίζει και αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή νέων επιχειρηματιών, στην ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδο της κοινωνίας και της οικονομίας, προσφέροντας εκτός από την ηθική αναγνώριση και το χρηματικό ποσό των €50.000 με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της επιχείρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here