Το RETAIL οδηγεί τις εξελίξεις!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ψηφοφορία για τα RETAILBUSINESS AWARDS 2014, λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Λιανεμπορίου, που διοργανώνει την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου για 13η συνεχή χρονιά η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS, με κεντρικό μήνυμα «Το RETAIL οδηγεί τις εξελίξεις!».

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα συνεχιστεί έως την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιείται μέσω αριθμημένων ψηφοδελτίων και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, όπως και το αναγνωστικό κοινό-συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION. Πρόκειται για ένα σημαντικότατο δείγμα ειδικών που μπορεί να διαμορφώσει απόψεις και τάσεις και να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα. Την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του θεσμού διασφαλίζει η KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε. που είναι ο Ελεγκτικός Φορέας της διοργάνωσης για ένατη συνεχή χρονιά.

Τη φετινή χρονιά οι κατηγορίες των Βραβείων είναι:

•    Retailer of the Year
•    Retail Manager 2014
•    Ε-Retailer 2014
•    Retail Campaign 2014
•    Retail Store SUPER MARKET 2014
•    Retail Store ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2014
•    Retail Store ΕΣΤΙΑΣΗ 2014
•    Retail Store ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ 2014
•    CSR Retail Strategy 2014

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα απονεμηθούν όπως κάθε χρόνο, τα Βραβεία για τους  Προμηθευτές της Χρονιάς στις κατηγορίες Food & Drink, Non Food, Τεχνολογία και Λευκές και Μαύρες Συσκευές σε συνεργασία με το  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι εταιρείες και τα στελέχη που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των φετινών RETAILBUSINESS AWARDS έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS 2014 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και διοργανώνονται σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Η εκδήλωση της Τελετής Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, στο Metropolitan Expo, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, καταξιωμένων στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας και του Δημοσιογραφικού χώρου.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS επιβραβεύουν για ακόμη μια χρονιά τις σταθερές δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου. Εκείνους που αντιστέκονται στις δυσοίωνες συνθήκες, ξεπερνούν τα εμπόδια και συνεχίζουν να επενδύουν και να δημιουργούν θέσεις εργασίας. Εκείνους που καθημερινά δίνουν τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό Λιανεμπόριο όχι μόνο είναι ισχυρό αλλά και οδηγεί τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ