WIND: Προσφορά σε «ΕΛΙΖΑ» και «Κιβωτό»

Το ποσό των 63.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της WIND στο πλαίσιο του 32ου Μαραθώνιου της Αθήνας, μοιράστηκαν εξίσου η εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «ΕΛΙΖΑ» και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Η παράδοση των δύο επιταγών από 31.500 ευρώ πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, παρουσία προέδρων και μελών των δύο φορέων, στελεχών αλλά και εργαζόμενων στην WIND καθώς και «πρεσβευτών» της WIND Running Team, που έλαβαν μέρος την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών δύο σωματείων με αξιόλογο έργο για τα παιδιά, αλλά και γιατί εμπνεύσαμε το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Η WIND Running Team θα παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης και στους επόμενους αγώνες της σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND.

Η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΙΖΑ, Μαρίνα Καρέλλα μιλώντας με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία της WIND, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την τιμή που μας έκανε η WIND. Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της εταιρίας για την ουσιαστική τους υποστήριξη στη δύσκολη αποστολή μας. Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ είναι η πλέον εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που στέκεται δίπλα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά και μόνο με τη βοήθεια εταιριών όπως είναι η WIND μπορούμε να κρατήσουμε την υπόσχεση μας ζωντανή».

Από την πλευρά της Κιβωτού του Κόσμου ο πάτερ Αντώνιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη WIND για τη στήριξη της και τη χορηγία της στην Κιβωτό του Κόσμου κατά τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο. Ευχαριστούμε όλους τους πρεσβευτές της, τους συμμετέχοντες με τη WIND Running Team, και όλους όσους συμμετείχαν και συνεισέφεραν με τον τρόπο τους στη διεξαγωγή του γεγονότος αυτού. Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από εμένα και όλα τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου σε Αθήνα, Πωγωνιανή και Χίο. Η αγάπη και η συμπαράστασή σας μετά από τόσα χρόνια μας συγκινεί ιδιαιτέρως».

Σημειώνεται ότι η Wind, ως Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10 χλμ, αλλά και Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος, προσέφερε για κάθε μέλος της WIND Running Team που φέτος έδωσε το παρών με 1530 δρομείς, 10€ υπέρ των δύο συλλόγων, ενώ προσέφερε 1.000€ εκ μέρους κάθε ενός από τους 10 πρεσβευτές της ομάδας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν για τα παιδιά. Τέλος, για κάθε έναν από τους 35.000 συνολικά δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα Αγάπης που τοποθέτησε η WIND, η εταιρεία προσέφερε 1€ στα ιδρύματα, ενώ χιλιάδες χρήστες των social media που ανέβασαν μια selfie στο www.windsmileandsupport.gr συνέβαλλαν στην αύξηση του ποσού που η WIND πρόσφερε τελικώς στα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here