«Γέφυρα Ζωής» από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Πολύτιμη προστασία και βοήθεια σε πολίτες οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με κάποιο αιφνίδιο συμβάν ατυχήματος ή ασθένειας, όπου και αν αυτοί βρίσκονται στην Ελλάδα, προσφέρει η Υδρόγειος Ασφαλιστική με το νέο της πρόγραμμα «Γέφυρα Ζωής».

Σε ένα μόνο συμβόλαιο, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο, το νέο πρόγραμμα συνδυάζει τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας και υγειονομικής μεταφοράς με την ευρύτερη διασφάλιση της οικογένειας σε περίπτωση απώλειας μέλους της από ατύχημα. Με τον τρόπο αυτό, η «Γέφυρα Ζωής» αναδεικνύεται σε μία ζωτικού χαρακτήρα ασφαλιστική ασπίδα, ιδιαίτερης μάλιστα αξίας για κατοίκους δυσπρόσιτων ή απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

–    Επείγουσα Αερομεταφορά, με συνοδεία ιατρού, σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού ατυχήματος ή ασθένειας, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής όπου βρίσκεται ο ασφαλισμένος. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την οργάνωση και τον συντονισμό της αερομεταφοράς με το κατάλληλο πτητικό μέσο ( ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσηλευτικό ίδρυμα της ελληνικής επικράτειας που θα παράσχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

–    Μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από το ΕΚΑΒ, π.χ. όταν ο ασθενής ή τραυματίας πρέπει να μεταφερθεί από τον χώρο νοσηλείας του σε άλλο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα ή στον τόπο της κατοικίας του, ή εφόσον, σε συνέχεια της νοσηλείας του, είναι ανάγκη να μεταβεί σε διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις κλινήρης.

–    Συντονιστικό Κέντρο Βοήθειας (τηλέφωνο 210 9601387), το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των ασφαλισμένων 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, για να παράσχει τις πρώτες πληροφορίες και καθοδήγηση για την αντιμετώπιση ενός συμβάντος ασθένειας ή τραυματισμού,  πληροφορίες για εφημερεύοντα φαρμακεία, νοσοκομεία και ιατρούς πανελλαδικά και άλλες πολύτιμες υπηρεσίες.

–    Οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας αυτού από ατύχημα, με την παροχή κεφαλαίου €15,000.

Οι υπηρεσίες  ιατρικής βοήθειας και αερομεταφοράς παρέχονται σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors, εταιρεία – ηγέτη του κλάδου στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το νέο πρόγραμμα διατίθεται από το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ