Ολυμπιακός: Στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών

Ο Ολυμπιακός επιλέχτηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και την UNICEF να παραστεί στις εργασίες για την 25η επέτειο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στη Νέα Υόρκη, με τον κ. Καρεμπέ να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και να συμμετέχει στην πρωινή συνάντηση κορυφής που διοργάνωσε η UNICEF. Στη συγκεκριμένη συνάντηση έλαβαν μέρος 20 εκπρόσωποι από όλα τα μέρη του κόσμου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις για τις μελλοντικές δράσεις της UNICEF σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν ακόμα, πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στην συζήτηση που έγινε και την όποια διηύθυναν ο κ. Anthony Lake (UNICEF’s Executive Director) και ο Νομπελίστας Καθηγητής Οικονομικών κ. Joseph Stiglitz, ο κ. Καρεμπε μίλησε για την συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF και για την επιρροή που μπορεί να ασκήσει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, στην ευημερία των παιδιών που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Στην συνέχεια ο κ. Καρεμπέ και η κ. Γεωργαντή παρακολούθησαν, για πρώτη φορά παγκοσμίως, την παρουσίαση της νέας καμπάνιας «IMAGINE» της UNICEF με σκοπό την ανεύρεση νέων πόρων για τα προγράμματά της, μέσω μια νέας ψηφιακής εφαρμογής που βασίζεται στο γνωστό τραγούδι του John Lennon «Imagine». Στην παρουσίαση συμμετείχαν διπλωμάτες, γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και μουσικοί παραγωγοί από όλο τον κόσμο!

Μετέπειτα οι εκπρόσωποι της ομάδας μας παρευρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, την οποία προήδρευσε ο Πρόεδρός της κ. Sam Kutesa και στην οποία διπλωμάτες και αντιπρόσωποι από διάφορες χώρες και επιτροπές έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την 25η επέτειο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here