The Mall Athens: Στηρίζει τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου το The Mall Athens καλωσορίζει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια μοναδική γιορτινή εμπειρία, με πολλές εκπλήξεις.

Το εμπορικό κέντρο στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), προσφέροντας 1.000 δώρα LEGO® στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικους ήρωες. Αρωγοί στο φιλανθρωπικό έργο της Οργάνωσης θα μπορούν να γίνουν και όλοι όσοι παραβρεθούν στη γιορτή, μέσα από την αγορά λαχνών ΕΛΕΠΑΠ. Επιπλέον, από τις 12.00 έως τις 18.00, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με αγορά λαχνών 10€ και άνω, οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν ένα μοναδικό δώρο LEGO® αξίας 20€, για τους ίδιους ή τους αγαπημένους τους.

Στο χώρο του The Mall Athens θα παρελάσουν όλοι οι Χριστουγεννιάτικοι ήρωες μικρών και μεγάλων. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μαζί με την παρέα του, την πολική αρκούδα, τα ξωτικά, τους πιγκουίνους, την πριγκίπισσα του χιονιού, τους ταράνδους, τον Gingerbread Man, τη νεράιδα των Χριστουγέννων και πολλούς άλλους, θα μας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά και θα μοιράσουν σοκολάτες στα παιδιά. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα συμπληρώσουν το μουσικό συγκρότημα «KEY ROYALE», DJ set με αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλον τον κόσμο, καθώς και πλούσια ακροβατικά και μαγικά τρικς με χριστουγεννιάτικο θέμα.

Στο τέλος της γιορτής μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν όλοι μαζί Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, παρέα με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ