Mondelez: Στηρίζει τη συνεργασία PRAKSIS – Παντείου

Μια σημαντική συνεργασία ανάμεσα στο Business Coaching Center της ΜΚΟ PRAKSIS και το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού ξεκίνησε με πρωτοβουλία και υποστήριξη στελεχών της Mondelez Hellas, ώστε να προαχθεί η γνώση, η αλληλεγγύη και η στήριξη ευπαθών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι τριτοετείς φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να συμβάλλουν στην προώθηση και προβολή του Business Coaching Center της ΜΚΟ PRAKSIS αλλά και στην προώθηση των επιχειρηματικών ιδεών των ωφελούμενων του BCC που έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου υποστήριξης. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας, προβολής και προώθησης σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του BCC και των νέων επιχειρηματιών, χρησιμοποιώντας ψηφιακά και παραδοσιακά μέσα. Υπεύθυνοι για την καθοδήγηση των φοιτητών θα είναι η Μπέττυ Τσακαρέστου, Ph.D Επίκ. Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων και η Ντιάνα Μπίρμπα, Marketing Manager, Gum& Candy, Greece/Italy, της Mondelēz International, που διδάσκει εθελοντικά στο εργαστήριο τα τελευταία 3 χρόνια.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μεγάλης σημασίας για την εμπέδωση των γνώσεων των φοιτητών μέσω της συμμετοχής τους σε νέες διαδραστικές εμπειρίες, καθώς εφοδιάζουν τους νέους όχι μόνο με απαραίτητες δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος, αλλά και για την ανάπτυξη του αισθήματος προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί έναν άριστο συνδυασμό μάθησης και κοινωνικής προσφοράς από νέους ανθρώπους προς ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και συγκεκριμένα των ωφελούμενων του PRAKSIS BCC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ