Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®

Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® συνεχίζει για 3η συναπτή χρονιά την επιτυχημένη του πορεία, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με την εγκατάλειψη των σκύλων και την παρότρυνση  υιοθεσίας τους μέσω της παροχής ουσιαστικής στήριξης στους αναδόχους. Μέσα στο μήνα Νοέμβριο συμπληρώθηκε το συμβολικό ορόσημο των 2.000 υιοθεσιών  που πραγματοποιήθηκαν  από τα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® καταφύγια, καταδεικνύοντας την τεράστια απήχηση που η σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Mars Hellas έχει στην ελληνική κοινωνία.

Το Pedigree® με όραμα να κάνει τον κόσμο καλύτερο για τα κατοικίδια, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο έντονο πρόβλημα της φροντίδας των εγκαταλελειμμένων σκύλων και επιβραβεύει όσους υιοθετούν ένα σκύλο από τις φιλοζωικές οργανώσεις, προσφέροντάς τους δωρεάν τροφή για 6 μήνες. Γιατί κάθε υιοθεσία είναι επωφελής  όχι μόνο για ένα, αλλά για  δύο κατοικίδια, καθώς κάθε σκύλος που υιοθετείται δημιουργεί ταυτόχρονα μία νέα θέση φιλοξενίας σε καταφύγιο. Γιατί κάθε σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι!

Και βέβαια, το Pedigree® δεν ξεχνά να προβάλει, μέσα από το πρόγραμμα, την υπεύθυνη ιδιοκτησία ως στάση ζωής απέναντι στα κατοικίδια, εκφραζόμενη  με έμπρακτο ενδιαφέρον για τις καθημερινές ανάγκες του ζώου, αμέριστη αγάπη, ασφάλεια, και πάνω απ’ όλα δέσμευση για τη φροντίδα του.

Το Pedigree® θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την κοινωνική πρωτοβουλία της υιοθεσίας,  ώστε όλο και περισσότερες οικογένειες να προσφέρουν στέγη σε εγκαταλελειμμένους σκύλους, αντλώντας παράλληλα τα μοναδικά  οφέλη της συντροφιάς ενός κατοικιδίου. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε σύντομα οι 3.000 υιοθεσίες σκύλων να γίνουν πραγματικότητα στην Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here