Ενημερωτική εκστρατεία Dettol και ΑΒ

Η εκστρατεία Dettol και ΑΒ Βασιλόπουλος για την ενημέρωση παιδιών για τις «καλές συνήθειες» συνεχίζεται με ακόμα περισσότερες επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα, η «Παραμυθοκουζίνα» βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακολουθεί η Καλαμάτα, ο Πειραιάς και άλλες πόλεις, εντός και εκτός Αθηνών.

Σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα «Παραμυθοκουζίνα», οι μικροί μαθητές καλούνται  να δημιουργήσουν ένα – μοναδικό κάθε φορά – παραμύθι με θέμα τις «καλές συνήθειες». Με αφορμή την ιστορία «Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι» και μέσα από μια βιωματική εμπειρία με την καθοδήγηση του συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κώστα Στοφόρου, τα παιδιά κατανοούν τη σημασία που έχουν οι καλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας.

Μέχρι στιγμής περισσότερα από 1500 παιδιά σε 53 παιδικούς σταθμούς έχουν πάρει μέρος στην πρωτότυπη αυτή ενέργεια, ενώ οι επισκέψεις συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2015 με στόχο να καλύψουμε 100 παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here