Μινέρβα: Κοντά στην ελληνική κοινωνία και στον Μαραθώνιο

Οι κοινωνικές δράσεις αποτελούν στρατηγική επιλογή για τη βιομηχανία τροφίμων Μινέρβα ΑΕ, ιδίως στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, όπου το ζητούμενο είναι να προαχθούν οι αξίες της συνεκτικότητας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Μινέρβα συνεχίζει να στηρίζει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οργανισμούς που οι δράσεις τους αποβλέπουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων.

Πρόσφατα, η εταιρία και οι εργαζόμενοί της έλαβαν μέρος στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου 2014, στηρίζοντας το έργο του «Όλοι μαζί μπορούμε». Συνολικά 20 στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετείχαν στο Μαραθώνιο στη διαδρομή των 10 χλμ. και ένας στην κλασική διαδρομή των 42 χλμ. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Μινέρβα δώρισε 2.000 λίτρα ελαιόλαδο και αραβοσιτέλαιο στη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε», που υλοποιείται από τον Σκάι και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Marketing της Μινέρβα κα Χρύσα Μπόνου, «η συμμετοχή μας στη πρωτοβουλία αυτή και εν γένει η κοινωνική μας δράση είναι ένα μικρό ευχαριστώ προς την κοινωνία και μια μεγάλη υπόσχεση από την πλευρά μας ότι θα είμαστε πάντα κοντά στην ελληνική οικογένεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here