UNICEF: «Το δώρο της ζωής σε κάθε δώρο UNICEF»

Η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της με κεντρικό σύνθημα «Ανακαλύψτε το δώρο της ζωής μέσα σε κάθε δώρο UNICEF», με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα της προφοράς.

Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά και ημερολόγια για το 2015. Επίσης υπάρχουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα.

Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.

Οι εταιρίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους  τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων  δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου ,τοίχου, τσέπης, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Κάθε μέρα πεθαίνουν περισσότερα από 18.000 παιδιά. Κι όμως, πολλά από αυτά θα μπορούσαν να σωθούν. Τόσο στις πλούσιες όσο και στις φτωχές χώρες, τα φτωχότερα και πιο ευάλωτα παιδιά συνεχίζουν να στερούνται παρεμβάσεις σωτήριες για τη ζωή τους. Με τη βοήθειά όλων, η UNICEF μπoρεί να δώσει ένα τέλος στους πρόωρους παιδικούς θανάτους από αποτρέψιμες αιτίες.  Το δικαίωμα στην επιβίωση ανήκει σε κάθε παιδί.

Η «Παιδική Επιβίωση και Ανάπτυξη Παιδιών» είναι ένας από τους 5 τομείς όπου εστιάζει η UNICEF. Με τη δράση της, ανοσοποιεί τα παιδιά κατά των κοινών παιδικών ασθενειών και εξασφαλίζει ότι τρέφονται καλά. Δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και μπορεί να προσεγγίσει ακόμα και τα πιο ευάλωτα παιδιά στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Έτσι σώζει περισσότερα από 20.000 παιδιά την ημέρα που αλλιώς θα πέθαιναν.

Οι 5 προτεραιότητές της UNICEF είναι οι εξής:
•    Επιβίωση και ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία
•    Βασική εκπαίδευση και ισότητα των φύλων
•    Αντιμετώπιση του HIV/AIDS
•    Προστασία του παιδιού από τη βία, την εκμετάλλευση και την κακομεταχείριση
•    Συνηγορία και συνεργασία για τα δικαιώματα των παιδιών

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345. Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9π.μ. – 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή – και το fax210 72 52 555.

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF: www.unicef.gr
Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα και στα περίπτερα της UNICEF.

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here