ΔΕΣΜΟΣ: Επιτυχής η ART OF GIVING II

Η εκδήλωση του ΔΕΣΜΟΥ, “ART OF GIVING ΙΙ – Σιωπηρή Δημοπρασία Έργων Τέχνης” πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία χάρη στην υποστήριξη περισσότερων από 80 καλλιτεχνών, άνω των 100 εθελοντών και άνω των 1.000 επισκεπτών.

Η εκδήλωση ART OF GIVING ΙΙ– Σιωπηρή Δημοπρασία Έργων Τέχνης για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στην Αθηναΐδα, μεταφέροντας ένα δυναμικό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Το κοινό της εκδήλωσης, άνθρωποι της τέχνης, της επιχειρηματικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής, καθώς και ευαισθητοποιημένοι φίλοι του ΔΕΣΜΟΥ,  ξεπέρασε τα 1.000 και πλήθος συμμετείχε στην πρωτότυπη σιωπηρή διαδικασία της δημοπρασίας δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή του για το έργο του Σωματείου.

Ο Δεσμός λειτουργεί με σκοπό τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες για να καλύψει διαπιστωμένες ανάγκες ενός συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου 380 κοινωφελών οργανισμών και φορέων προσφέροντας μακροπρόθεσμη και έκτακτη βοήθεια σε περισσότερους από 300.000 συνανθρώπους μας. Στα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας του ο Δεσμός έχει προσφέρει, με συντηρητικούς υπολογισμούς,  είδη και υπηρεσίες σε κοινωφελείς φορείς που ξεπερνούν το €1.300.000 σε συνολική αξία.

Για τη σιωπηρή δημοπρασία ART OF GIVING ΙΙ 80 καλλιτέχνες και συλλέκτες διέθεσαν 124 έργα τέχνης με τιμές εκκίνησης προσαρμοσμένες στους καιρούς που διανύουμε προκαλώντας πολύ θετικές αντιδράσεις σε φιλότεχνους και μη, και μεγάλο ‘ανταγωνισμό’ σε πολλά έργα που διήρκεσε μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα της δημοπρασίας! Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τα έργα και τα ονόματα των καλλιτεχνών εδώ.

Καθοριστική υπήρξε η συμβολή περισσότερων από 100 εθελοντών του Δεσμού στην υποστήριξη της διοργάνωσης και στην ενημέρωση του κοινού για την αποστολή και τις δράσεις του Δεσμού, τη διαδικασία συμμετοχής της δημοπρασίας, τα δώρα και τους λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς της εκδήλωσης!

Για να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση, τους νικητές της λαχειοφόρου αγοράς και το Δεσμό, δείτε το www.desmos.org και επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ