Danone: Στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα φετινά Χριστούγεννα και για 5η συνεχόμενη χρονιά η αγκαλιά αγάπης των ανθρώπων της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα, το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Προσηλωμένοι σταθερά στις αξίες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Χαμογελάμε Μαζί» και αυτά τα Χριστούγεννα, η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της «ντύνεται» Άγιος Βασίλης, προκειμένου να ικανοποιήσει τα όνειρα περισσότερων από 30 λιλιπούτειων πρωταγωνιστών.

Γεμίζοντας τους σάκους της με δώρα, θα προσφέρει το γιορτινό αίτημα, κάθε μικρού φίλου που φιλοξενείται στο σπίτι των Μελισσίων, κάνοντας πραγματικότητα τις επιθυμίες των γραμμάτων προς τον Άγιο Βασίλη.

Ταυτόχρονα, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση της απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέρει περισσότερες από 1.000 μερίδες προϊόντων της προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σίτισης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην Ελλάδα, οι πρωτοβουλίες στήριξης σε οικονομικό και κυρίως σε ανθρωπιστικό επίπεδο, αποτελούν βασικό μέλημα των εργαζομένων μας»  όπως τονίζει η κ. Ναυσικά Φρίμα, υπεύθυνη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Danone, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «Αδιάλειπτα, τα τελευταία 5 χρόνια “Χαμογελάμε Μαζί“, παρέχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους έμπρακτη στήριξη. Για εμάς στη Danone, η Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μια καθημερινή πραγματικότητα και μια συνεχής πρόκληση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ