ΣΕΕΠΕ: Εθελοντική δράση μαζί με τον «ΔΕΣΜΟ»

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.) εκτός από την αποστολή που έχει για την ανάπτυξη θέσεων και τη διαχείριση των θεμάτων που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του Κλάδου, θεωρεί αυτονόητη και την ευθύνη των Εταιριών-Μελών του απέναντι στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Εταιρίες-Μέλη του Συνδέσμου διοργάνωσαν μια κοινή εθελοντική δράση για τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ».

Ο «ΔΕΣΜΟΣ» πρότεινε φορείς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το Προσωπικό όλων των Εταιριών-Μελών του Συνδέσμου συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής), τα οποία και παρέδωσε στους εξής φορείς: το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Μ.Α.Ζ.Ι. Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα», το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Π. Μελά, το Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ», την Τράπεζα Τροφίμων Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Περάματος, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δήμου Κορυδαλλού «Ανάσα Ζωής» και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.   

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα παραδόθηκαν στo Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ» από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, κ. Ι. Αληγιζάκη ο οποίος δήλωσε: «Με την προσφορά μας αυτή, ελπίζουμε ότι συνεισφέρουμε και εμείς στην κάλυψη μέρους των αναγκών συνανθρώπων μας, που έχουν επηρεαστεί δυσμενώς από την οικονομική κρίση που πλήττει τη Χώρα μας τα τελευταία χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here