Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Nestlé Ελλάς συνεργάζεται με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων όπου λειτουργούν τα κεντρικά της γραφεία και εργοστάσια στην Ελλάδα, καθώς και με επιλεγμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις, και προσφέρει τσάντες με προϊόντα της εταιρείας σε 800 οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Μέσα σε κλίμα γιορτινό και με περίσσεια την αίσθηση προσφοράς και αγάπης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας γέμισαν τις τσάντες με τα προϊόντα διατροφής και συμπλήρωσαν τη δική τους προσωπική ευχή, με μοναδικό σκοπό να χαρίσουν στιγμές χαράς στους συνανθρώπους μας.

Τα δώρα του Άγιου Βασίλη για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Nestlé Ελλάς ανέλαβε και το ρόλο του Άγιου Βασίλη για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δύο από τα σπίτια του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού»! Συγκεκριμένα, η εταιρεία, με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της, ανέλαβε να αγοράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε ένα από τα παιδιά του Χαμόγελου, στην Αρχαία Κόρινθο και τη Βροχίτσα Ηλείας, φροντίζοντας να  ακολουθήσει πιστά τη λίστα με τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων.

Τα χαμόγελα των παιδιών και το αίσθημα αλληλεγγύης αποτελούν τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της Nestlé, οι οποίοι με τις παραπάνω ενέργειες δίνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τις φετινές γιορτές.

Έτσι λοιπόν, μαζί με τους εργαζομένους της η εταιρεία υπόσχεται  να συνεχίσει να φροντίζει με το ίδιο πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, την Υγεία και την Ευεξία των παιδιών, και κάθε ελληνικής οικογένειας, και να υποστηρίζει όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, όχι μόνο στις γιορτές αλλά και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Άλλωστε, με την παρουσία της στην Ελλάδα, η οποία μετράει πάνω από 100 χρόνια, η Nestlé αποδεικνύει στην πράξη ότι ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για την κοινωνία και την ελληνική οικογένεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here