BUSINESS TALENTS 2015: Άνοιξαν οι Εγγραφές

Ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου οι εγγραφές για το BUSINESS TALENTS 2015, τον καινοτόμο Διαγωνισμό με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή που απευθύνεται σε πάνω από 450.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και Αποφοίτους (ως 1 χρόνο) ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας και παρέχεται Δωρεάν.

Η διοργάνωση BUSINESS TALENTS, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα σημειώνοντας εκρηκτική επιτυχία, αποτιμήθηκε από τους ίδιους τους φοιτητές αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ως «ένα μοναδικό εργαλείο βιωματικής μάθησης και απόκτησης δεξιοτήτων στη διοίκηση και επιχειρηματικότητα, που φέρνει τους νέους πιο κοντά στο σύγχρονο κόσμο των εταιριών».

Υπενθυμίζεται ότι το 2014, πρώτη χρονιά υλοποίησης του θεσμού στην Ελλάδα, συμμετείχαν στο διαγωνισμό 2.220 φοιτητές από περίπου 60 εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σχηματίζοντας 654 ομάδες-εταιρίες και εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλα τα Πανεπιστήμια (21) και ΤΕΙ (16) της χώρας, καθώς και 13 Ιδιωτικά Κολλέγια και 7 ΙΕΚ.

Εκτιμάται ότι φέτος η συμμετοχή θα είναι ακόμη πιο πολυπληθής, αφού ήδη με τη λήξη του περσινού διαγωνισμού, οι φοιτητές άρχισαν να προετοιμάζουν τις ομάδες τους για τη φετινή διοργάνωση!

Το BUSINESS TALENTS 2015 υλοποιείται χάρη στη Χορηγία της BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε. η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων  και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) αγκάλιασε και φέτος το BUSINESS TALENTS, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του προγράμματος στην απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που θα ακολουθήσει κάποιος στη ζωή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ