WEST: Συνεργασία με ΣΘΙΕ

Η συνεργασία αυτή σε λίγο καιρό θα κλείσει ένα χρόνο, μέσα στον οποίο η προσφορά της West ως μέγας χορηγός του συνδέσμου ήταν σημαντική για τη λειτουργία του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο CEO της West Α.Ε. Αντώνης Διον. Ποταμίτης, «η εταιρεία μας παραμένει πιστή στις αρχές της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης επιλέγοντας δράσεις που την καθιστούν ενεργό κύτταρο του κοινωνικού μας ιστού. Ταυτίζουμε την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη με δράσεις που στηρίζουν και αναπτύσσουν δυναμικά την έννοια της προσφοράς.

Στο πλαίσιο της ΕΚΕ, η West A.E. είναι επίσημος χορηγός του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας, ο οποίος εδρεύει στο Γουδί και προσφέρει προγράμματα αποκατάστασης που χρησιμοποιούν το άλογο ως μέσο θεραπείας για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ατόμων με φυσική, νοητική ή συναισθηματική υστέρηση. Η θεραπευτική ιππασία είναι ένα πραγματικό έργο ζωής, το οποίο χαρίζει μοναδικές εμπειρίες στα άτομα με ειδικές ανάγκες που τόση ανάγκη έχουν να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες, έξω και πέρα από τις συνηθισμένες θεραπείες (υδροθεραπεία, φυσιοθεραπεία κ.ά.).

Με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας δημιουργήσαμε Πρότυπο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας για δωρεάν προγράμματα – συνεδρίες στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ναυπακτίας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στην πρωτεύουσα, να βρουν πολύ κοντά τους τη θεραπευτική ιππασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ