«ΕΔΡΑ»: Υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», συναισθανόμενη τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νέα γενιά ως προς την συνέχιση των σπουδών της εξ’ αιτίας των προβλημάτων που έχει επιφέρει η ανθρωπιστική κρίση, προχωρήσε σε μια σημαντική πρωτοβουλία που αφορά την προσφορά υποτροφιών για 2 εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Τηλεματικού Πανεπιστημίου UNINETTUNO, το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα με το International E-Learning Award 2014, Academic Division για το καλύτερο e- learning portal παγκοσμίως.

Οι υποτροφίες που θα προσφέρει η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» αφορούν τα εξής αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ μεταπτυχιακά προγράμματα:

•    Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Οργανισμών και Μονάδων Υγείας “Master of Science in Health Management” το οποίο υλοποιείται στην Ελληνική Γλώσσα με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε στελέχη και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Το αρχικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε 4.800€

•    Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Master in European Law and Policies” στην Αγγλική Γλώσσα με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε στελέχη και επιστήμονες των κοινωνικών επιστημών. Το αρχικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται σε 2.500€

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» προτίθεται να προσφέρει το 50% του κόστους των διδάκτρων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε υποψηφίους η επιλογή των οποίων θα γίνει βάσει ακαδημαϊκών και κοινωνικο – οικονομικών κριτηρίων (ανεργία, εισοδηματικά κριτήρια, πολύτεκνοι) και έπειτα από συνέντευξη.

Αιτήσεις Εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Παρατίθενται  συνημμένα αρχεία με την φόρμα της Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και τα ενημερωτικά έντυπα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here