“Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα”

Οι μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμες να χαρίσουν το μεγαλύτερο χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Σημαντικοί αθλητές υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση αποκλειστικά μέσα από το eshop της εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, TeamPro.

Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειες τους, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.

Οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ ΑΕΚ, Παναθηναικός, ΠΑΟΚ, η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ και ο Ολυμπιακός FC χορήγησαν τις μπάλες, οι οποίες έχουν υπογραφές των καταξιωμένων αθλητών τους.

Η Νόπη Ρωμανίδου, επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρίας μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally, που είχε την πρωτοβουλία για την ενέργεια αυτή, δήλωσε: «Η αγάπη για τα παιδιά και η ανάγκη για προσφορά, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη μεγαλοψυχία του αθλητισμού».

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, επικεφαλής της εταιρίας TeamPro, δήλωσε: «Χαιρόμαστε που μέσα απο αυτη τη δραση, μπορούμε να στηρίξουμε παιδιά που το έχουν ανάγκη, δηλώνοντας εμπράκτως πως σε αυτό τον αγώνα που δίνουν καθημερινά δεν είναι μόνοι»

Η Τόνια Αδαμοπούλου, εκ μέρους του οργανισμού ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Ally και TeamPro για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν το χαμόγελο με την απόδοση των εσόδων από τις πωλήσεις μπαλών αθλητικών ομάδων. ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ στηρίζεται σε τέτοιες πρωτοβουλίες για την επιβίωση του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ