Η Messaritis Ανανεώσιμες στηρίζει το “Χαμόγελο”

Συγκεκριμένα, η “Messaritis Ανανεώσιμες” δεσμεύεται να προσφέρει 20€ στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” για κάθε νέο φωτοβολταϊκό σταθμό του οποίου θα αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση. Στόχος της ενέργειας που πραγματοποιεί η εταιρία, η οποία θα διαρκέσει 1 έτος, είναι η κάλυψη αναγκών του οργανισμού και η άμεση συμβολή της στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Ο κ. Γιάννης Μεσσαρίτης, ιδρυτής της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική συνείδηση είναι απόλυτα συνδεδεμένες έννοιες, ιδίως στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μία κοινή προσπάθεια, με  σκοπό να προφέρουμε μέρος των εσόδων της εταιρίας μας για να στηρίξουμε το αξιέπαινο και ουσιαστικό έργο που επιτελεί ο οργανισμός  “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”».

Η εταιρία “Messaritis Ανανεώσιμες” αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd’s για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ