ΟΠΑΠ: Μοίρασε δώρα σε SOS και Χαμόγελο

Πλημμύρησαν παιδικά χαμόγελα και παιχνίδια οι γιορτινές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε πρόσφατα η ΟΠΑΠ Α.Ε. για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» και των «Παιδικών Χωριών SOS», όπου μοιράστηκαν τα δώρα που συγκεντρώθηκαν μέσω της δράσης «Ευχοστολίδια» την περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, 1.692 δώρα προσφέρθηκαν από απλούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και χάρισαν στα παιδιά που φιλοξενούνται στους δύο αυτούς φορείς ό,τι ακριβώς είχαν ευχηθεί. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. από την πλευρά της ανέλαβε την αποστολή των δώρων στα παιδιά, οργανώνοντας παράλληλα δύο ξεχωριστές γιορτές που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Τα δώρα μοιράστηκαν με το ειδικά διαμορφωμένο τραινάκι της ΟΠΑΠ Α.Ε. Πρώτη στάση ήταν το «Παιδικό Χωριό SOS» στη Βάρη, όπου οι αγαπημένοι αθλητές του Παναθηναϊκού José Carlos Gonçalves Rodrigues Zeca, Nano Mariano González Maroto,Marcus Berg, David Mendes Da Silva και Ouasim Bouy έπαιξαν με τα παιδιά και μοίρασαν τις επίσημες μπάλες της ομάδας με τις υπογραφές τους. Δεύτερη στάση για το τραίνο των δώρων ήταν το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια. Κοντά στα παιδιά βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Πρόεδρο, Αλέξανδρο Αλεξίου, το μέλος του τεχνικού team Άγγελο Κορωνιό και τους παίκτες Μιχάλη Πολυτάρχου και  Carl English να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας και μοιράζοντας τα δώρα στα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ