Πολίτες παρέα με το… Panda!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα από το πρόγραμμα WWF – Καλύτερη Ζωή, αποκλειστικός δωρητής του οποίου είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα οφέλη των αστικών συγκοινωνιών στην καθημερινότητά μας και το περιβάλλον.

Η ομάδα Playroom – δημιουργική απασχόληση για παιδιά προσκάλεσε μικρούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τον πιο μακρύ και πολύχρωμο συρμό, συστήνοντάς τους σε γνωστά έργα τέχνης και σε μία ποικιλία εικαστικών μέσων!

Οι ενήλικοι επισκέπτες συμμετείχαν στον πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό «Βρες το Panda, Πες το Σύνθημα!», ενώ μέσα στον χώρο της εκδήλωσης θαύμασαν έργα γνωστών σκιτσογράφων της Ένωσης Ελλήνων Γελοιογράφων και έμαθαν πόσο κοστίζουν οι μετακινήσεις τους μέσα από διαδραστικά smartboards.

Στην Πλατεία Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, τα βλέμματα των περαστικών κέντρισε ένα μουσειακό τρόλεϊ του 1939 που είχε σταθμεύσει εκεί από νωρίς, με σκοπό να κάνει ένα μαγικό ταξίδι στην Παραμυθοχώρα. Οι τυχεροί επιβάτες άκουσαν υπέροχα παραμύθια από το «Σπίτι των Παραμυθιών» με συνοδεία βιολιού καθώς και έκαναν ένα σπάνιο ταξίδι με οδηγό τους την ομάδα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του WWF Ελλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ