Nestlé Ελλάς: Νοιάζεται όσους έχουν ανάγκη

Η Nestlé Ελλάς, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, παραμένει σταθερά δίπλα στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Μόνο μέσα στο 2014 η εταιρεία έχει δωρίσει προϊόντα αγοραστικής αξίας περίπου € 1.137.000 στηρίζοντας επιλεγμένους μη κυβερνητικούς οργανισμούς, αλλά και αναγνωρισμένες κοινοτικές δομές όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η Nestlé Ελλάς στήριξε -και- την τελευταία χρονιά οργανισμούς που παρέχουν τρόφιμα σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, όπως η Τράπεζα Τροφίμων, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS και άλλοι, με σταθερές δωρεές προϊόντων, των οποίων η αγοραστική αξία ξεπέρασε το 1,1 εκατομμύριο ευρώ!

Η έμφαση της εταιρείας δόθηκε στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών, κυρίως από τις περιοχές όπου λειτουργούν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Μαρούσι), αλλά και τα εργοστάσιά της (Οινόφυτα, Ταύρος, Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας) με αγαπημένες μάρκες όπως: προϊόντα βρεφικής διατροφής Nestlé, καφές Nescafé και Παπαγάλος Λουμίδης, δημητριακά πρωινού Nestlé, πουρές και άλλα μαγειρικά προϊόντα Maggi, σοκολάτες Crunch και Kit Kat, ροφήματα Nesquik και Nestlé Le Chocolat, παγωτά Nestlé και φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή.

Στην προσπάθεια της Nestlé Ελλάς ενεργή συμμετοχή έχουν και οι περίπου 1.000 εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία στέλνουν και το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης. Μόλις τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν συσκεύασαν και έστειλαν σε 800 οικογένειες προϊόντα διατροφής μαζί με τις προσωπικές ευχές τους και ένα ζεστό μήνυμα αλληλεγγύης. Οι εργαζόμενοι της Nestlé Ελλάς αγόρασαν μάλιστα και τα χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε ένα από τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κυλλήνη και στο Περιστέρι, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Άη Βασίλη και ακολουθώντας πιστά τη λίστα με τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ