Οι κορυφαίες εταιρείες για πρακτική άσκηση

Η κορυφαία εταιρεία για τους σπουδαστές που αναζητούν πρακτική άσκηση, είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά το Facebook, σύμφωνα με το website Glassdoor. Το Glassdoor, που δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να αξιολογούν και να δίνουν reviews από εργασιακούς χώρους, κυκλοφόρησε τη λίστα του 2015 για τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν ευκαιρία πρακτικής άσκησης. Από τις 10 κορυφαίες, οι μισές προέρχονται από τη βιομηχανία της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Google και Yahoo.

Οι 10 κορυφαίες εταιρείες είναι οι ακόλουθες:

1. Facebook: Συγκέντρωσε βαθμολογία 4.6 με άριστα το 5. “Απασχολείσαι σε προβλήματα που αφορούν πάνω από 1 δισ. κόσμου” ανέφερε σπουδαστής.

2.  Chevron: συγκέντρωσε βαθμολογία 4.6 και νίκησε τη Google για δεύτερη χρονιά. “Απόλαυσα τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα σε θέματα που σχετίζονται με το προσωπικό” ανέφερε σπουδαστής.

3. Google: Συγκέντρωσε βαθμολογία 4.6, με τους σπουδαστές να αναφέρουν πως προσφέρει εκπαιδευτικά μαθήματα για την προσωπική ανάπτυξη του καθενός.

4. Quicken Loans: Ο Online retailer στεγαστικών δανείων συγκέντρωσε βαθμολογία 4,5 καθώς “διαθέτει προνοητική σκέψη και εξελίσσεται διαρκώς”.

5. Ebay: Με βαθμολογία 4.5, το site δημοπρασιών “καθοδηγεί τους εκπαιδευόμενους και τους κάνει να αισθάνονται ισότιμο μέλος μιας ομάδας”.

6. Yahoo: Συγκέντρωσε βαθμολογία 4.5, καθώς… “είναι ένα σπουδαίο μέρος για να εργάζεται κανείς, με ανθρώπους αφοσιωμένους και γεμάτους ενέργεια”.

7. Epic Systems: Η εταιρεία health software που ιδρύθηκε το 1979, συγκέντρωσε βαθμολογία 4.4, καθώς προσφέρει ακριβή και ευέλικτα προγράμματα πρακτικής.

8. Schlumberger: Η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών πετρελαιοπηγών στον κόσμο, με εργαζόμενους σε περισότερες από 85 χώρες, συγκέντρωσε 4.4. “Προσφέρει αληθινά και ανταγωνιστικά projects” ανέφερε εκπαιδευόμενος.

9. NBC Universal: Η entertainment εταιρεία βαθμολογήθηκε με 4.4, καθώς “προσφέρει προσωπικά μαθήματα ανάπτυξης, που ενισχύουν την εμπειρία”.

10. Boston Consulting Group: Η management consulting φίρμα συγκέντρωσε 4.4 στην αξιολόγησή της, αλλά και την υψηλότερη δυσκολία στη διαδικασία συνεντεύξεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ