Γιορτή ανακύκλωσης απο τη Βερόπουλος

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης” στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στο σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στα Βριλήσσια.  Την εκδήλωση διοργάνωσαν τα σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανακύκλωσης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πελάτες του καταστήματος και μαθητές σχολείων. Την παράσταση της εκδήλωσης έκλεψε η ηθοποιός – κλόουν Maya της ομάδας Circus Dayz, η οποία διασκέδασε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ με έξυπνο και ευχάριστο τρόπο πέρασε σημαντικά μηνύματα για την ανταποδοτική ανακύκλωση. Τα παιδιά είχαν τη χαρά να διαλέξουν σχέδια και χρώματα για να ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους με στοιχεία από το περιβάλλον.

Η Maya οδήγησε τους ενήλικες και τα παιδιά στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και ανακύκλωσαν μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες. Ακολούθησε ο Μεγάλος Διαγωνισμός Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι ανακυκλωτές, κερδίζοντας σημαντικά δώρα: 1μεγάλο ποδήλατο, 2 crypto  mp4.

Ιδιαίτερη αίγλη στην εκδήλωση, έδωσε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Συρανίδης (ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών), που το 2004 στην Αθήνα μας έκανε όλους περήφανους κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στις καταδύσεις. Ο κος Συρανίδης έδωσε το καλό παράδειγμα, ανακυκλώνοντας συσκευασίες και παρότρυνε για συνεχή κινητοποίηση, προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μαζί, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, στην προστασία του περιβάλλοντος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο κος Αλέκος Χριστοδούλου, Περιφερειακός Διευθυντής των σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και ο κος Παναγιώτης Κοντέλης, Διευθυντής του καταστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ