ΤΙΤΑΝ: Συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψε ο Τιτάνας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), επισφραγίζοντας έτσι τη στενή και μακροχρόνια σχέση τους στον τομέα κατάρτισης προπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών. Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2005 και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της διαχρονικής δέσμευσης του Τιτάνα για προσφορά αρωγής σε νέους ανθρώπους, προκειμένου, μέσω της πρακτικής άσκησης, να αποκτήσουν περαιτέρω γνώσεις, τεχνική εμπειρία και προϋπηρεσία, καλλιεργώντας ταυτόχρονα τις δεξιότητές τους, ώστε να έχουν περισσότερα εφόδια για τη μελλοντική επαγγελματική αποκατάστασή τους.

Το συγκεκριμένο Πρωτόκολλο Συνεργασίας προβλέπει την απασχόληση για δύο έως τρεις μήνες φοιτητών και φοιτητριών από τέσσερα τμήματα του Α.Π.Θ. (Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών και Χημικών) στον τομέα ειδίκευσης τους, στο εργοστάσιο του Τιτάνα στη Νέα Ευκαρπία.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Καθ. Περικλή Μήτκα και τον Διευθυντή Τομέα Ελλάδος της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ Σωκράτη Μπαλτζή στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. με τίτλο: «4η Απολογιστική Εκδήλωση Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Π.Θ., για το έτος 2014». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιτάνας βραβεύτηκε και ως ένας από τους οργανισμούς που υποδέχθηκαν φοιτητές και φοιτήτριες για πρακτική άσκηση κατά το προηγούμενο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here