Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου

 

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της ουσιαστικής υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται υλοποιεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!» σε συνεργασία με 4 Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ανταποκριθεί στο έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Νομού Θεσσαλονίκης αναφορικά με την κατάσταση των σχολικών κτιρίων.

Μέσα από το πρόγραμμα «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!» η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα επιχορηγήσει επισκευές και βελτιωτικές εργασίες σε ένα από τα 13 σχολεία που έχουν υποδείξει οι Δήμοι Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Κορδελιού-Ευόσμου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία καλεί το κοινό να επιλέξει το σχολείο στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες, είτε μέσα από την ειδική εφαρμογή στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook στο facebook.com/tosxoleiopoutheleis ή στις ειδικές κάλπες οι οποίες είναι στημένες σε κεντρικά σημεία των αντίστοιχων Δήμων.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου 2012, ώστε να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες και να παραδοθεί το σχολείο σε μαθητές και δασκάλους με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποείται στη Θεσσαλονίκη από το 1971. Ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Μακεδονίας όπου λειτουργεί και δραστηριοποιείται για 41 χρόνια, τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές, υποστηρίζοντας τις ανάγκες του τόπου και συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής.

Tο πρόγραμμα «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!» ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια που θα προσφέρει στους μαθητές ενός σχολείου ένα όμορφο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον μάθησης. Την πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον υποστηρίζει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ