Libero Day για τρίτη συνεχή χρονιά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι βρεφικές πάνες Libero πραγματοποιούν το Libero Day, στις 24 Ιουνίου, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ)

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 το δημοφιλές προϊόν Libero διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Libero Day, μια γιορτή αφιερωμένη σε γονείς και παιδιά, με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προσφέρει στιγμές χαράς, ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας σε παιδιά και γονείς, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικογένεια, λόγω των οικονομικών συνθηκών.  Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα προϊόντα της SCA, Libero, Zewa και Libresse, σε προνομιακές τιμές, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και την ΕΛΕΠΑΠ.

Το Libero Day θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Γουδή, στην περιοχή Ζωγράφου, το οποίο ειδικά για τις 24 Ιουνίου θα μετατραπεί σε ένα απέραντο παιδότοπο. Με έμπνευση το concept  ‘Παιδικές αποστολές’, από τις 10:00 έως τις 20:00, οι μικροί φίλοι της Libero προσκαλούνται να μεταμορφωθούν σε πράκτορες και να φέρουν σε πέρας ενδιαφέρουσες παιδικές αποστολές.

Η εκδήλωση, θα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες όπως  Μαγειρική, Ζωγραφική, Κηπουρική, Πύργοι Αναρρίχησης, Κουκλοθέατρο, Παντομίμα και Φουσκωτά Παιχνίδια, ενώ, θα υπάρχει, όπως κάθε φορά, ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για τους γονείς οπού θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν.  Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τη  γυμναστική Yoga Baby, μέσα από την επίδειξη που θα πραγματοποιήσει στις 18:30 η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με τα γυμναστήρια «ΑSAΝΑ», με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Καμπούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πάντα ανανεωμένο site του Libero Club: www.liberoclub.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ