ΤΗΙ: Υποστηρικτής της ελληνικής συμμετοχής στο SXSW

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative– TΗΙ) αποτελεί τον υπερήφανο υποστηρικτή της ελληνικής συμμετοχής στο Διεθνές Φεστιβάλ South by Southwest® Interactive Festival (SXSW®), το οποίο φιλοξενείται στο Austin του Τέξας (13-17 Μαρτίου).

Συνολικά 31 εκπρόσωποι από 22 καινοτόμες ελληνικές εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις παγκοσμίως αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας. Η φετινή συμμετοχή αποτελεί και τη μεγαλύτερη έως τώρα προσπάθεια με σκοπό τη προώθηση των ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων, επιπέδου startup, στο εξωτερικό.

Φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ελληνική Πρωτοβουλία υποστηρίζει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στο εν λόγω Φεστιβάλ. Στο πλαίσιο της περυσινής διοργάνωσης, σε συνεργασία και με τη βοήθεια του Ομίλου Libra, η Ελληνική Πρωτοβουλία υποστήριξε 16 νέες επιχειρήσεις από την Ελλάδα, με τις 3 εξ αυτών να λαμβάνουν χρηματοδότηση από επενδυτικά κεφάλαια και ιδιώτες ύψους $6 εκατομμυρίων.

Οι συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις είναι οι ακόλουθες: ACEin DELEGATE, Incelligent, Agiltech, isMood, Bluperty, Jackpot LLC, Clio Muse, NIMBATA, College Link, Rabt, e-Satisfaction, Respi, Eventora Connect, Schoox, Gamifico, Spaceseep, Goodvidio, SourceLair, Gridmates, TomoTECH, Horizon, TruckBird.

Η συμμετοχή των ελληνικών νεοσύστατων επιχειρήσεων στο Φεστιβάλ SXSW® υποστηρίζεται επίσης, από τις εταιρείες AngelouEconomics, Pflugerville CDC, International Accelerator, καθώς και από το παράρτημα στην πόλη Austin της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ