2ος αγώνας δρόμου Moraitis Run

Η Σχολή Μωραΐτη διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 το δεύτερο Moraitis Run, έναν αγώνα δρόμου για μικρούς και μεγάλους, στους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει 5k, 10k και παιδικούς αγώνες 600-800-1000μ. για παιδιά δημοτικού καθώς και το “Double Trouble” που συνδυάζει τους αγώνες 5k και 10k. Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα γίνεται στην κεντρική είσοδο της  Σχολής Μωραΐτη.
Το Moraitis Run πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και  πληροί όλες τις προδιαγραφές αγώνων του ΣΕΓΑΣ (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, κριτές, ασφαλής διαδρομή, ιατρική βοήθεια, ασθενοφόρο,  κτλ.).

Το Moraitis Run θα προσφέρει όλες τις παροχές ενός μεγάλου αγώνα όπως νερό, υγιεινά σνακ, φύλαξη ρούχων, τουαλέτες κτλ. Επιπλέον θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την απασχόληση μικρών παιδιών και για την ξεκούραση των αθλητών μετά τον αγώνα.
Το κόστος συμμετοχής ενηλίκων είναι 7€ ενώ τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν στους παιδικού αγώνες δρόμου.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Moraitis Run θα διατεθούν στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “ένα παιδί, ένας κόσμος” και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα διατροφικής στήριξης “Μαζί σας τρώμε σωστά”  το οποίο καλύπτει την ανάγκη των οικογενειών που συνεργάζονται με το φορέα για φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Χορηγοί του αγώνα είναι: Adidas, Arla, Lurpak, Γυμναστήρια Holmes και Παιδική Εξοχή «Σαρωνίδα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ