ΤΙΤΑΝ: Επιτυχής η έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Τεχνολογίας

Περισσότερους από 11.000 επισκέπτες υποδέχτηκε το Εργοστάσιο του Τιτάνα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με αφορμή την κινητή έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κ. Κοτσανά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 13 Μαρτίου. Οι επισκέπτες ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τους καθηγητές τους, όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και από όλη την Κεντρική Μακεδονία καθώς και από μεμονωμένα σχολεία της Λαμίας, της Λευκάδας και της Αθήνας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η έκθεση και για φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου αλλά και τους κατοίκους της Νέας Ευκαρπίας, του Δήμου Παύλου Μελά γενικότερα και γειτονικών δήμων.

«Φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον που θα μας επιτρέψουν να θεσμοθετήσουμε ένα πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων στο εργοστάσιο της Νέας Ευκαρπίας, αναδεικνύοντας τη συνεισφορά του ως ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Μιχάλης Μπαρμπούτης, Διευθυντής Εργοστασίου ΤΙΤΑΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ