Adecco Street Day στις 26 Μαρτίου

Η ανεργία συνεχίζει να μαστίζει τη σύγχρονη αγορά εργασίας. Με στόχο να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στις δύσκολες αυτές συνθήκες, οι εργαζόμενοι στην Adecco θα θέσουν τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους στη διάθεση τους για ακόμα μια φορά. Στις 26 Μαρτίου, σε περισσότερες από 50 χώρες, οι εργαζόμενοι της Adecco θα βγουν στους δρόμους για να προσφέρουν καθοδήγηση και συμβουλές για αποτελεσματικότερη αναζήτηση εργασίας.

Στην Αθήνα, την Πέμπτη 26 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι της Adecco θα βρίσκονται από τις 10:00 το πρωί στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα για να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για αποτελεσματικότερη αναζήτηση εργασίας, ενώ στη Θεσσαλονίκη, το υποκατάστημα της Adecco θα είναι ανοιχτό για τους υποψηφίους που επιθυμούν να λάβουν καθοδήγηση για το πώς να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα ή για το πώς να επανενταχθούν ομαλότερα και αμεσότερα στην αγορά εργασίας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας, σχολίασε: «Για τρίτη χρονιά, συνεχίζεται η ενέργεια-θεσμός πλέον, το “Adecco Street Day”. Χιλιάδες εργαζόμενοι της Adecco σε ολόκληρο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους για να συναντήσουν υποψηφίους. Αξιοποιώντας τη γνώση που διαθέτουμε για την αγορά εργασίας, θέλουμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου εργασιακού μέλλοντος για τους σύγχρονους υποψηφίους και να τους στηρίξουμε προκειμένου να μην χάσουν την ελπίδα τους. Ο όμιλος Adecco, ηγέτης στις υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, δεν μπορεί να παραμένει αδρανής μπροστά στο παγκόσμιο φαινόμενο της ανεργίας. Επιθυμούμε να προσφέρουμε στους υποψηφίους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να ονειρεύονται ένα αξιοπρεπές επαγγελματικό μέλλον και να αγωνίζονται με δυνατά εφόδια για την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ