Westin Resort Costa Navarino: Συμμετείχε στο Earth Hour

Το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 8:30 έως τις 9:30 μ.μ., το The Westin Resort Costa Navarino ένωσε δυνάμεις με εκατομμύρια άλλους σε όλον τον κόσμο που έσβυσαν τα φώτα με στόχο να ενδυναμώσουν την ευαισθησία όλων μας όσον αφορά την ενεργοποίησή μας για τις κλιματικές αλλαγές.

Συμμετέχοντας σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία όπως η Ώρα της Γης, το The Westin Resort Costa Navarino υποστήριξε ενεργά τη δέσμευση της μητρικής Starwood Hotels & Resorts Worldwide’s στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Προκειμένου να συμμετάσχει στην Ώρα της Γης, το The Westin Resort Costa Navarino πραγματοποίησε μια σειρά από δραστηριότητες όπως θεραπείες Spa, μαθήματα yoga υπό το φως των κεριών,  πυροτεχνήματα, Δείπνο στο Σκοτάδι σε όλα τα εστιατόρια, επίσης υπό το φως των κεριών και πολλές ακόμη! Τέλος, όλοι οι φιλοξενούμενοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην κίνηση αυτή, χρησιμοποιώντας το hashtag: #WestinNavarinoEH15 για να μοιραστούν μαζί μας φωτογραφίες ή videos από αυτήν την εμπειρία και να πουν την άποψή τους για την «πράσινη» ανάπτυξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ