Μια υπογραφή, πολλά Χαμόγελα!

Αρχικά, η Νόπη Ρωμανίδου, επικεφαλής της εταιρίας μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally, η οποία είχε την πρωτοβουλία της ενέργειας αυτής, μίλησε για το project, τονίζοντας: ”Η αγάπη μας για τα παιδιά και η ανάγκη για προσφορά, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη μεγαλοψυχία του αθλητισμού”.

Έπειτα ο κύριος Σιαμάς, εκπρόσωπος του οργανισμού «Το Χαμογελο του Παιδιου» δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κοινωφελούς έργου του οργανισμού: «Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζεται σε τέτοιες πρωτοβουλίες για την επιβίωσή του».

Τα λόγια του κύριου Σιαμά συμπλήρωσε ο κύριος Κώτσης Κωνσταντίνος, από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες για τα παιδιά, τα οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι το μέλλον.

Στο πάνελ επίσης ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΚ κύριος Νικολάου, ο αρχηγός της ομάδας κύριος Πολυτάρχου και οι παίκτες Γιώργος Χήνας, Ζήσης Σαρικόπουλος, και Λεωνίδας Κασελάκης.

Η ομάδα του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακου: Ο κύριος Καραπαπάς, Διευθυντής επικοινωνίας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κυρία Μυλωνά και οι παίκτες Τάσος Αυλωνίτης και Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Από την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναικού παρευρέθησαν ο κύριος Σωπήλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας και ο παίκτης Σωτήρης Νίνης.

Από την ΑΕΚ ποδοσφαίρου μίλησαν οι εξής: Η υπεύθυνη επικοινωνίας Κυρία Αγγελική Αρκάδη και ο παίκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Τέλος το πάνελ συμπληρώθηκε από τον ΠΑΟΚ, όπου λόγω απόστασης η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετείχε με βίντεο με τον παίχτη Γεώργιου Τζαβέλλα. Η μπασκετική ομάδα του Παναθηναικού λόγω του σημερινού της παιχνιδιού με την ALBA, δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ