UPS Ελλάδος: Προσφορά στον ΜΚΟ Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Η UPS Ελλάδος προσφέρει το ποσό των 10.000 δολαρίων στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό, Ε.Γ.Ν.Υ.Α. (ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ), σε συνέχεια βράβευσής της  ανάμεσα σε 24 χώρες στο Διαγωνισμό Παγκόσμιου Μήνα Εθελοντισμού της  UPS. Η UPS Ελλάδος κέρδισε το ποσό αυτό, για τις πρακτικές που ακολουθεί και εφαρμόζει σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η UPS προσφέρει το ποσό αυτό στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό, Ε.Γ.Ν.Υ.Α. που φιλοξενεί ανθρώπους που πάσχουν από διανοητική υστέρηση και θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης του οργανισμού και την ανακατασκευή του εξωτερικού τους θεάτρου, ενώ παράλληλα, με το ίδιο ποσό θα καλυφθεί το κόστος κατασκευής θερμοκηπίου, εντός του οικοπέδου του ιδρύματος, με σκοπό την εκπαίδευση των ενηλίκων αλλά και των παιδιών που φιλοξενούνται στο ίδρυμα καθώς και στην κάλυψη των επισιτιστικών τους αναγκών από τα παραγόμενα προϊόντα.

Σημειώνεται ότι ομάδες εργαζομένων της UPS, βρέθηκαν κοντά στους ανθρώπους του ιδρύματος για μία μέρα βοηθώντας στο βάψιμο των εξωτερικών χώρων του ιδρύματος και μαγειρεύοντας μαρμελάδες οι οποίες προορίζονταν για πώληση στο ετήσιο bazaar του Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) ιδρύθηκε από γονείς Ατόμων με Νοητική Υστέρηση το 1973 με σκοπό την πρόληψη της ιδρυματοποίησης και την παροχή προστασίας, ιατρικής φροντίδας, εκπαίδευσης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και, εν τέλει, αποκατάστασης σε άνδρες και γυναίκες με νοητική υστέρηση, οι οποίοι είναι 18 ετών και άνω. Το 1998 ιδρύθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας “ΣΤΕΓΗ” της Ε.Γ.Ν.Υ.Α. στο Λαγονήσι, και εξυπηρετεί, αυτή τη στιγμή, 70 άτομα με νοητική υστέρηση.

Ο Tim Helsen, ο νέος Country Manager για την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ρουμανία δήλωσε σχετικά: «Είμαι περήφανος για τους εργαζομένους της UPS Ελλάδος, γιατί  βοήθησαν εθελοντικά το ίδρυμα ΕΓΝΥΑ. Η UPS Ελλάδος έχει ένα πλούσιο ιστορικό στην υποστήριξη των τοπικών ελληνικών δράσεων, και φέτος συμπληρώνει συνολικά περίπου 500 ώρες εθελοντισμού. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με τον οργανισμό ΕΓΝΥΑ και θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε παρόμοιες εκδηλώσεις στην Ελλάδα υποστηρίζοντας την ελληνική κοινωνία  που υπηρετούμε και εργαζόμαστε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ