ΒΕΑ: Πρόγραμμα για την Επιχειρηματική Υπευθυνότητα

Τη δυνατότητα προς στα μέλη του να δείξουν την κοινωνική τους υπευθυνότητα και ευαισθησία, με πιο αποτελεσματικό και προσοδοφόρο τρόπο, προσφέρει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη ΜΚΟ «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» μέσω του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία».

Η δράση αυτή, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, το Β.Ε.Α απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα μέλη του, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια προώθησης των θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ειδικότερα στο πεδίο της κοινωνικής πρόνοιας, του περιβάλλοντος και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του έργου «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  21 Απριλίου 2015 και ώρα 16.00 – 19.00 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σημειώνεται, ότι όσοι συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, εκτός από τη δημόσια προβολή της προσφοράς τους, (διαδίκτυο, τηλεόραση, εκθέσεις), θα μπορούν μέσω του προγράμματος, να επιβραβευθούν περαιτέρω, με δωρεάν συμμετοχή τους σε πολιτιστικά δρώμενα, ταξίδια και άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ