Εθελοντική αιμοδοσία από την ANEK Lines

Μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς «μετέφερε» για 9η φορά η ΑΝΕΚ LINES, διοργανώνοντας την ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Κατά την αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Απριλίου, για τρίτη φορά στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ», στα Χανιά, συγκεντρώθηκαν 30 μονάδες αίματος, προσφορά ζωής από πλήθος εθελοντών, ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και με την καθοριστική συμμετοχή των εργαζομένων ξηράς και των πληρωμάτων της ΑΝΕΚ LINES.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης», κα Δέσποινα Ροδουσάκη, δήλωσε «Για ακόμη μια φορά, η ΑΝΕΚ LINES στέκεται στο πλάι μας και μας στηρίζει έμπρακτα με την διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η συμβολή της εταιρείας είναι καταλυτική, καθώς ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί το κοινωνικό σύνολο, για μια ανιδιοτελή πράξη, ζωτικής σημασίας.»

Η κα Αληθινή Χατζηνάκη, Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων τόνισε πως για την αιμοδοσία λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εθελοντών και πρόσθεσε «Οι  ανάγκες σε αίμα είναι τεράστιες και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη, για αυτό και ευχαριστώ από καρδιάς τόσο τους εθελοντές αιμοδότες όσο και την ΑΝΕΚ LINES για την φιλοξενία».  

Η ΑΝΕΚ LINES, ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώνει κάθε χρόνο τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων  καταδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι “η προσφορά είναι στο αίμα μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here