DHL Express: Χορηγός στους «Spetsathlon» & «Spetses Mini Marathon»

Η DHL ανακοίνωσε τη χορηγική υποστήριξη του «Spetsathlon» και του «Spetses Mini Marathon», τα οποία πραγματοποιούνται στις Σπέτσες και αποτελούν δύο από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα εκτός αστικών κέντρων της χώρας.

Οι διοργανώσεις μετρούν ήδη 5 χρόνια ζωής και έχουν εξελιχθεί σε αθλητικά γεγονότα που συγκεντρώνουν περισσότερους από 10.000 αθλητές και θεατές, έχοντας μάλιστα καταλυτική συνεισφορά στην τουριστική ανάπτυξη και στην προβολή των Σπετσών.

Η χορηγική υποστήριξη της DHL καλύπτει με την πολύτιμη τεχνογνωσία και τεχνική εμπειρία της όλες τις εκδηλώσεις της 5ης επετειακής χρονιάς του Spetses mini Marathon.

Η χορηγία υπογραμμίζει τη δέσμευση της DHL στην υποστήριξη τοπικών δράσεων, αλλά και στην ανάπτυξη του αθλητισμού ευρύτερα. Περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των απαραίτητων υλικών για τη διεξαγωγή των διοργανώσεων, όπως αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων, καθώς και την παρουσία της εταιρείας σε όλους τους παραπάνω αγώνες. Παράλληλα, στους αγώνες θα συμμετέχει η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριάθλου και πρέσβειρα αθλητισμού για την DHL Express, Ντενίζ Δημάκη.

Ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Σε παγκόσμιο επίπεδο, η DHL έχει μια μακρά ιστορία συνεργασίας με ορισμένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως το πρωτάθλημα της Formula 1™ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2015, αλλά και τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό. Αυτή η τελευταία συνεργασία που ανακοινώνουμε σήμερα, γιορτάζει τις κοινές αξίες που μοιραζόμαστε με το χώρο του αθλητισμού, όπως η ταχύτητα και το πάθος – τις ίδιες που προσπαθούμε να έχουμε στις δράσεις μας και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας συνεργασία θα είναι το ίδιο γόνιμη με τις υπόλοιπες δράσεις μας στο χώρο του αθλητισμού.»

Από την πλευρά της η CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, ως ιδρύτρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την DHL, μία εταιρεία που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την ταχύτητα, την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Αυτοί είναι άλλωστε οι καθοριστικοί παράγοντες που έχουν καταστήσει το Spetsathlon ως την πιο επιτυχημένη τριαθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα».

H νέα αυτή χορηγική δράση εγκαινιάζεται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου με τη διοργάνωση του “Spetsathlon”, στο νησί των Σπετσών η οποία θα περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου αλλά και μεμονωμένους κολυμβητικούς και ποδηλατικούς αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ