Η απονομή των Best Workplaces

Την Τετάρτη 22 Απριλίου απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best Workplaces» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2015.

Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με την συμμετοχή περισσότερων των 400 προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Τα βραβεία παρέδωσαν μεταξύ άλλων οι κος Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, κος Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, κος Kωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ.  

Στην έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas κος Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά, βλέπουμε ότι οι επιχειρήσεις εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κτίσουν ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον επενδύοντας σημαντικούς πόρους και προσπάθεια. Η προσήλωσή τους στην επίτευξη αυτού του στόχου, η οποία απ’ ότι φαίνεται είναι συνεχής, έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στη φήμη τους και στη θέση τους μέσα στην αγορά, όσο και στην πιστότητα των πελατών τους. Πιστεύω ότι έχει γίνει αντιληπτό ότι το άριστο εργασιακό περιβάλλον βοήθα τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα σε περίοδο έντονης οικονομικής ύφεσης όπως αυτή που ζούμε σήμερα, όχι μονό να είναι βιώσιμες και οικονομικά υγιείς, αλλά επιπλέον να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις απαραίτητες αλλαγές που τους επιτρέπουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την κρίση που αντιμετωπίζει η οικονομία μας».

Στη φετινή εορταστική εκδήλωση, βραβεύθηκαν 23 επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

Κατηγορία πάνω από 251 εργαζόμενοι Κατηγορία 50 – 250 εργαζόμενοι Κατηγορία 20 49 εργαζόμενοι
Pfizer Hellas 1 AbbVie Φαρμακευτική 1 SAS Institute
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. 2 MARS Group (Hellas) 2 PCS
NN Hellas (πρώην ING Greece) 3 Microsoft Hellas 3 ActionAid Ελλάς
MSD 4 British American Tobacco Ελλάς
PepsiCo – Tasty Foods 5 Coca-Cola Hellas
Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. 6 Epsilon Net
Pharmathen 7 Johnson & Johnson Hellas Καταναλωτικά Προϊόντα
KLEEMANN 8 TRAVELPLANET24
Β. Καυκάς Α.Ε. 9 Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Eπιχειρήσεων
Accenture 10 Novo Nordisk Ελλάς

 

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών έγινε για 13η συνεχή χρονιά, βασισμένη στα  αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School. Συνολικά συμμετείχαν στην έρευνα 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 21.822 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Ιούνιο στο Λουξεμβούργο.

Χορηγοί της φετινής εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ICAP, JTI Hellas, Roche Hellas και Teleperformance Hellas. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Το ΒΗΜΑ, Χορηγός Δημοσιότητας η Advocate/Burson-Marsteller, Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας τα περιοδικά MarketingWeek και HR Professional, Υποστηρικτής Digital Services η Converge ICT Solutions & Services και Υποστηρικτής On-line Επικοινωνίας η Global Sustain.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ