ESET: Στηρίζει τη «Στέγη Νέων» στα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρία ανέλαβε τη θωράκιση των ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της «Στέγης Νέων» χορηγώντας τις λύσεις της ESET Endpoint Protection Advanced, γνωστές για την ισχυρή προστασία από ιούς και spyware που προσφέρουν.

Τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS όταν φθάσουν στη μέση εφηβεία αρχίζουν σταδιακά να προετοιμάζονται ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ενήλικης ζωής. Στη Στέγη Νέων οι έφηβοι  καλούνται να ζήσουν σε ένα πλαίσιο μεγαλύτερης αυτονομίας , ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους, την ικανότητα τους να αυτενεργούν και να αποφασίζουν αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών τους.. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν κατασκευαστεί εργαστήρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου οι έφηβοι έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και το Διαδίκτυο, σε μία προσπάθεια εύρεσης εργασίας, σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος κλπ.

Ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτή την διαδικασία, είναι οι νέοι να ενημερωθούν σχετικά με την ασφαλή χρήση και πλοήγηση στο Διαδίκτυο, γεγονός που εξασφαλίζεται με τη θωράκιση των υπολογιστών με τις λύσεις ασφάλειας της ESET. Οι λύσεις ESET Endpoint Protection Advanced διατηρούν την προστασία του δικτύου από νέες απειλές και υποκλοπή δεδομένων, προσφέροντας πανίσχυρο Web Control, Firewall και φίλτρο Anti-Spam για πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας αλλά και προστασία στα παιδιά που θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια, από την περιήγησή τους σε σελίδες με επικίνδυνο ή ακατάλληλο περιεχόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ