Κι ο ΤΙΤΑΝ στη «Let’s Do It Greece 2015»

Περισσότεροι από  80  εργαζόμενοι του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και μέλη των οικογενειών τους συμμετείχαν εθελοντικά στην πανελλήνια εκστρατεία «Let’s Do It Greece – Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα». Ο Όμιλος συμμετείχε στην εκστρατεία για 4η συνεχή χρονιά προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό και αναλώσιμα στις δράσεις βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος που πραγματοποιηθήκαν σε Ελευσίνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, περιοχές όπου δραστηριοποιείται η Εταιρία στην Ελλάδα, την Κυριακή 26 Απριλίου.

Με γνώμονα τη διαχρονική δέσμευση του Ομίλου στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη και συνεχίζοντας την μακρά παράδοση της Εταιρίας και των εργαζομένων της στον Εθελοντισμό ο ΤΙΤΑΝ βρίσκεται στο πλευρό διοργανωτών και εθελοντών από το 2011 που ξεκίνησε ο θεσμός.

Ως Εθνικός Υποστηρικτής της πρωτοβουλίας, η Εταιρία θα υποστηρίξει την ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα ενώσει τους εθελοντές σε όλη την Ελλάδα και θα αναδείξει τις δράσεις εθελοντικών ομάδων, σχολείων, συλλόγων και φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ