Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Βάζουμε πάντα «Πρώτα την Ασφάλεια»

Με κεντρικό σύνθημα τη φράση «Πρώτα η ασφάλεια»  και βιωματικές δράσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία γιόρτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία. Στόχος της καμπάνιας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  των εργαζόμενων και των συνεργατών της εταιρίας για τη σημασία της ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Σε συνεργασία με το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια οδικής ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των οποίων οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε βιωματικές εκπαιδευτικές ασκήσειςμε έμφαση στους κινδύνους της οδήγησης κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς και στην επήρεια της κόπωσης και του αλκοόλ στην οδήγηση. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ, αναπτύχθηκε  φυλλάδιο με πρακτικές συμβουλές για την οδική ασφάλεια που διανεμήθηκε σε όλους της εργαζόμενους, καθώς επίσης και σε καταναλωτές στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε συνεργάτες της εταιρίας.Στις βιωματικές δράσεις συμμετείχε η πλειοψηφία των εργαζομένων που έδωσαν πρώτοι το παράδειγμα ότι η οδική ασφάλεια αφορά όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά.

Ο κ. Ζωούλλης Μηνά, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, θα ήθελα να τονίσω και πάλι τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, στοχεύοντας σε μηδενικό αριθμό ατυχημάτων σε όλες τις δραστηριότητές μας. Κύρια μέριμνά μας είναι όλοι οι εργαζόμενοι να έρχονται στην δουλειά και να επιστρέφουν καθημερινά στο σπίτι τους με ασφάλεια. Η μαζική ανταπόκριση των ανθρώπων μας από όλες τις μονάδες απέδειξε ότι η συλλογική προσπάθεια ενισχύει τον θετικό αντίκτυπο των ενεργειών μας και στον τομέα της ασφάλειας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ