BMW i: Έφερε το ‘Ευρωπαϊκό Κοντσέρτο’ της Φιλαρμονικής Βερολίνου στο Μέγαρο Μουσικής

Ολοκληρώθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το «Ευρωπαϊκό Κοντσέρτο» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου στο Μέγαρο Μουσικής.

Το συγκεκριμένο κοντσέρτο έχει συμβολική σημασία για την προώθηση της ιδέας της ενωμένης Ευρώπης: καθώς συνεχίζεται η πολιτική και η οικονομική ενοποίηση, αυτές οι μουσικές εκδηλώσεις δίνουν έμφαση στις πολιτιστικές σχέσεις και στην κοινή έκφραση όλων των μελών της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Ο βρετανός μαέστρος Σάιμον Ρατλ μαζί τον Έλληνα σολίστ Λεωνίδα Καβάκο και τη Φιλαρμονική του Βερολίνου έδωσαν ένα αξέχαστο μουσικό ρεσιτάλ την ημέρα της Πρωτομαγιάς που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές του Μεγάρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ευρωπαϊκό Κοντσέρτο» δόθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και πολλών εκπροσώπων της δημόσιας ζωής: ανάμεσά τους ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, βουλευτές, επιχειρηματίες, καθώς και καλλιτέχνες.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά αυτή την ξεχωριστή συναυλία παρείχε η BMW i σε όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο. Η μάρκα με την οραματική σχεδίαση, την καινοτομία και τις αξίες που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο, προσέφερε τη ζωντανή αναμετάδοση της συναυλίας στον κήπο του Μεγάρου παρέχοντας τη δυνατότητα σε πάνω από 2.000 επισκέπτες να απολαύσουν το μοναδικό κοντσέρτο.

Με τη BMW i, το BMW Group έχει εξελίξει νέες φιλοσοφίες στο σχεδιασμό και στα συστήματα κίνησης οχημάτων, ανατρέποντας τους κανόνες μέσω της ηλεκτροκίνησης και διαμορφώνοντας έτσι το μέλλον της ατομικής μετακίνησης και της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ