Amway: Εκστρατεία για τον παιδικό υποσιτισμό

Όταν η Amway™ ζήτησε βοήθεια για να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση αναφορικά με τον παιδικό υποσιτισμό παγκοσμίως μέσω της Εκστρατείας Nutrilite™ Power of 5, περισσότεροι από 260.000 άνθρωποι ανά την υφήλιο πρόσφεραν χείρα βοηθείας για να υποστηρίξουν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Και ταυτόχρονα κατέρριψαν ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες (GUINNESS WORLD RECORDS™ ).

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη διατροφική έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία, η Amway συνδύασε την τεχνογνωσία της Nutrilite™, της κορυφαίας εμπορικής επωνυμίας στον κόσμο σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής*, με το πάθος της να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν μία καλύτερη ζωή. Το περασμένο έτος, η Amway™ λάνσαρε την Εκστρατεία Nutrilite™ Power of 5 με στόχο να επεκτείνει τη διανομή του συμπληρώματος Little Bits™ της Nutrilite™. Αυτό το χρονικό διάστημα, η σκόνη μικροθρεπτικών συστατικών με 15 βασικές βιταμίνες και μέταλλα για παιδιά διανεμόταν σε δύο χώρες μέσω προγραμμάτων που υλοποιούνταν από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Στο μεταξύ, η εκστρατεία επεκτάθηκε σε εννέα χώρες και υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω επέκταση. Με τη διοργάνωση εκδηλώσεων “Raise Your Hand” (Δώστε το Αποτύπωμά σας) ανά τον κόσμο, η Amway πρόσφερε για αυτό τον σκοπό 1 δολάριο ΗΠΑ για κάθε αποτύπωμα χεριού που συλλεγόταν σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τον υποσιτισμό και να κινητοποιηθούν οι άνθρωποι. Αυτή η προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα να καταρριφθεί το ρεκόρ για το Μεγαλύτερο Κολάζ με αποτυπώματα χεριών και να ενισχυθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με αυτό το αποτρέψιμο ζήτημα.

Ο Michael Empric, κριτής των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, επιβεβαίωσε ότι από τα 260.872 αποτυπώματα χεριού που συλλέχθηκαν, τα 75.200 πληρούν τις αυστηρότατες προϋποθέσεις των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες ώστε να συμπεριληφθούν στο επίσημο αρχείο καταγραφής – αριθμός υπερδιπλάσιος από το προηγούμενο ρεκόρ των 30.006.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ