Στη Microsoft το Global Randstad Award

Στη Microsoft απονεμήθηκε το βραβείο Global Randstad Award για το 2015, αναδεικνύοντας την εταιρεία ως τον πιο ελκυστικό εργοδότη παγκοσμίως. Το 67,8% των ερωτηθέντων που συμμετείχε στην έρευνα Global Randstad Award, δήλωσε ότι επιθυμεί να εργαστεί για τη Μicrosoft, ενώ ακολουθούν οι εταιρείες Sony και Samsung. Όσον αφορά τους κλάδους εργασίας, η πληροφορική είναι ο πιο ελκυστικός τομέας αναζήτησης εργασίας, τόσο για τους άνδρες (69%), όσο και για τις γυναίκες (70%).

O Jacques van den Broek, Διευθύνων Σύμβουλος της Randstad, ανέφερε σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Microsoft, καθώς στα 15 χρόνια διεξαγωγής της έρευνας Global Randstad Award, είναι η πρώτη φορά που ο νικητής κατατάσσεται πρώτος σε όλα τα επιμέρους κριτήρια αξιολόγησης τα οποία οι εργαζόμενοι λαμβάνουν υπ’ όψιν τους για την επιλογή εργοδότη. Το γεγονός αυτό είναι αξιοσημείωτο, δεδομένου του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των εργοδοτών για την ανεύρεση και διατήρηση ταλέντων, ιδίως στον τομέα της πληροφορικής».

Κατά την τελετή απονομής, ο Stijn Nauwelaerts, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Microsoft International, δήλωσε: «Στη Microsoft, φιλοδοξούμε να δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο και οργανισμό στον πλανήτη να σημειώνει περισσότερες επιτυχίες. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αποστολή, στην οποία θα σημειώσουμε πρόοδο μόνο αν οι εργαζόμενοί μας δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Παίρνουμε την παραπάνω δέσμευσή μας – απέναντι τόσο στους εργαζομένους μας, όσο και στα εκατομμύρια των πελατών μας ανά τον κόσμο – πολύ σοβαρά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Microsoft αναγνωρίζεται ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here