Messaritis: Στήριξη στον «Δεσμό»

Συγκεκριμένα, η “Messaritis Ανανεώσιμες” με κάθε νέο συμβόλαιο που αναλαμβάνει στα πλαίσια της λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών, προσφέρει μέρος των εσόδων της στο «Δεσμό» για τη στήριξη οργανισμών κοινωνικής πρόνοιας.

O «Δεσμός» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που αξιοποιεί την πρoσφορά προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρίες και ιδιώτες, έτσι ώστε να καλύπτονται διαπιστωμένες ανάγκες οργανισμών, φορέων και ιδρυμάτων που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μέσω του Δεσμού κάθε προσφορά πιάνει τόπο γιατί πηγαίνει εκεί ακριβώς όπου χρειάζεται!

Ο κ. Γιάννης Μεσσαρίτης, ιδρυτής της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «H ανάληψη της πρωτοβουλίας μας να ενισχύσουμε το «Δεσμό» βάζει ένα μικρό λιθαράκι στην κάλυψη βασικών αναγκών ενός μεγάλου μέρους του κοινωνικού συνόλου. Έχοντας ως γνώμονα την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, προσπαθούμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, με οικονομική ενίσχυση ή με παροχή υπηρεσιών, συνεισφέροντας στις κοινωνικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ