ΣΑμΣΚΠ: Τρίποντο στη Ζωή!

Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ οργανώνει ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και δράσεων του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση Kατά Πλάκας που εορτάζεται το Μάιο εξ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στις 27 Μαΐου με θέμα την «Πρόσβαση».

Συγκεκριμένα ο ΣΑμΣΚΠ με κεντρικό μήνυμα «Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ΔΕΝ σταματά τη ΖΩΗ», διοργανώνει στο γήπεδο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 17.00. Στον αγώνα με τίτλο «Βάλε ένα Τρίποντο στη ΖΩΗ», ο σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Ν.Σ «Ο ΜΙΛΩΝ».

Σκοπός του Φιλανθρωπικού Αγώνα είναι να ενισχύσει τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ), να δώσει  μια δυνατή “πάσα” στον εθελοντισμό, την προσφορά, την αλληλεγγύη και να βάλει ένα θεαματικό “τρίποντο” για την ψυχική υγεία και ισορροπία όλων μας.

Ο θεσμός της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, τη σωστή ενημέρωση γύρω από τη χρόνια πάθηση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πασχόντων αλλά και των οικογενειών τους. Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα για τη ΣΚΠ έχει θέμα ξανά την «Πρόσβαση», δηλαδή την ισότητα της πρόσβασης στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή, την πρόσβαση στα ίδια εργαλεία, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που απολαμβάνουν τα άτομα που δεν έχουν ΣΚΠ.

Στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας ενημέρωσης, θα λάβουν μέρος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως οι κύριοι Σιγάλας, Γαλακτερός, Tσαρτσαρής, Πρέλεβιτς, Κορωνιός, Μπουντούρης, και πολλοί άλλοι επώνυμοι καλαθοσφαιριστές.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Genzyme, μία εταιρεία του Ομίλου Sanofi. Χορηγοί επικοινωνίας: NovaSports Contra και News247, NStv.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here