Palo: Διαφημιστική προσφορά σε ΜΚΟ

Το palo.gr, το palo.com.cy και το palo.rs διαθέτουν δωρεάν διαφημιστικό χώρο σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και φορείς για την προώθηση των κοινωνικών μηνυμάτων τους και των δράσεών τους.

Συγκεκριμένα, το palo.gr, όπως και το palo.com.cy στην Κύπρο και το palo.rs στη Σερβία, φιλοξενούν την καμπάνια της UNICEF για τα παιδιά – θύματα του σεισμού στο Νεπάλ, τις εκστρατείες των Γιατρών του Κόσμου “Κουμπαράς Αξιοπρέπειας” κατά της φτώχειας και “Enough” κατά της ρατσιστικής βίας, αλλά και διαφημιστικό banner του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. Επίσης, στα sites της Palo Services φιλοξενούνται καμπάνιες του Αρκτούρου, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΑΚΟΣ, η οποία ασχολείται με την στήριξη ασθενών με καρκίνο, αλλά και της ΜΚΟ Δεσμός.

Ο ιδρυτής και CEO της Palo Services κ. Παναγιώτης Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις συνεργασίες μας με οργανώσεις και συλλόγους που προσφέρουν σημαντικό έργο, αλλά και για το γεγονός ότι μέσα από τη δουλειά μας, τα sites της Palo Services, δυναμώνουμε το μήνυμά τους, ώστε να βρουν ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση και υποστήριξη μέσα από το ευρύ κοινό που επιλέγει καθημερινά για την ενημέρωσή του με σύντομο και έγκυρο τρόπο το palo.gr, το palo.com.cy και palo.rs!”

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Palo Services έχει ξεκινήσει και συνεχίζει με σημαντική επιτυχία, ένα συνολικό πρόγραμμα δράσεων με κινητήριο δύναμη την αξία της συμμετοχής και της προσφοράς σε συνανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ