UPS: Επίσημος προμηθευτής των Special Olympics

Η UPS ανακοίνωσε ότι θα είναι επίσημος προμηθευτής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2015 στο Λος Άντζελες.  Ως επίσημος Προμηθευτής των Αγώνων, η UPS θα προσφέρει δωρεάν  υπηρεσίες logistics, αποθηκευτικής, καθώς και εθελοντές σε υποστήριξη των Αγώνων που θα φιλοξενήσουν 7.000 αθλητές και 3.000 προπονητές στο Λος Άντζελες, από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, 2015.

Οι αερογραμμές της UPS μετέφεραν τη Φλόγα της ΕλπίδαςTM  (Flame of HopeTM  )από την Αθήνα στην Ουάσινγκτον. Πέραν του τακτικού πληρώματος της πτήσης, τη φλόγα, η οποία ταξίδεψε στις τέσσερις ειδικά σχεδιασμένες λάμπες,  συνόδευσε υπηρεσιακός πιλότος της UPS, υπεύθυνος να κρατήσει τη Φλόγα αναμμένη  καθ’ όλη τη διάρκεια της υπερατλαντικής πτήσης. Η UPS μετέφερε τις λάμπες στην επιτροπή των Special Olympics στην Ουάσινγκτον, έτσι ώστε να ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία Law Enforcement Torch Run® των Special Olympics.

Το ταξίδι της Φλόγα της ΕλπίδαςTM  ξεκίνησε από την Αθήνα, μέσω αεροσκάφους της UPS. Η Φλόγα έκανε μία ενδιάμεση στάση στο σταθμό της UPS στο Αεροδρόμιο Κολωνίας Βόννης, προτού αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. Η πτήση των αερογραμμών της UPS προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας στις 19 Μαΐου και η φλόγα μεταφέρθηκε  με όχημα της UPS στην Ουάσινγκτον. Αργότερα την ίδια μέρα, η φλόγα παραδόθηκε από τη UPS στην Special Olympics.

Επιπρόσθετα, η UPS θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στο κλάδο των logistics,  στο συντονισμό της παραλαβής, καταγραφής, οργάνωσης και κίνησης  των δεμάτων και των φορτίων από πολλαπλές τοποθεσίες στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια προς όλους τους χώρους των  Αγώνων Special Olympics. Η εταιρεία θα διαθέσει επίσης δωρεάν αποθηκευτικό χώρο εμβαδού 930 περίπου τμ, για την αποθήκευση εξοπλισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας των αγώνων.  Οι εθελοντές της UPS θα χρησιμοποιούν τις ίδιες υπηρεσίες απογραφής και εντοπισμού που προσφέρει η εταιρεία καθημερινά στους πελάτες της ανά τον κόσμο, με σκοπό τη γρήγορη ανεύρεση και ανάκτηση των δεμάτων και φορτίων των Αγώνων.

Ο Noel Massie, Πρόεδρος της UPS στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τους αθλητές από όλο τον κόσμο, που αποτελούν πηγή έμπνευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ