Η Ανακύκλωση Συσκευών και ο ΣKAΪ στο Badminton

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 23 Μαΐου η δράση για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρονικών συσκευών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την ανακύκλωση του ΣKAI, της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Η προσέλευση του κόσμου στον εξωτερικό χώρο του Badminton Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανακύκλωση παλιών ηλεκτρονικών συσκευών στο Γουδί ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι πολίτες συνέρρεαν από νωρίς το πρωί προκειμένου να ανακυκλώσουν τις παλιές τους συσκευές, κινητά τηλέφωνα, οικιακές μικροσυσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλεοράσεις στους ειδικούς κάδους της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ. Οι συσκευές γέμισαν δύο κοντέινερ, τα οποία και μεταφέρθηκαν στη μονάδα ανακύκλωσης ηλεκτρικών ειδών ΒΙΑΝΑΤΤ στον Ασπρόπυργο.

Στην εκδήλωση, έγινε, επίσης, ενημέρωση από την ΕΕΑΑ για το πώς ανακυκλώνονται σωστά οι συσκευασίες.

Η δράση αυτή κατέδειξε ότι οι πολίτες μπορούμε να κινητοποιηθούμε για να γίνει η ανακύκλωση πράξη. Ωστόσο, δυνατότητα ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών μας έχουμε καθημερινά, καθώς υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο σημείων ανακύκλωσης σε 12,000 καταστήματα και πολλούς δήμους σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ